Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Працівника Закарпатської УВП затримали з наркотиками (Фото)

28 липня 2015 р., 10:44

Допоміг львівський колега

24 липня вході реалізації оперативної інформації близько 18.00 год. під час проведення неповного обшуку, який здійснювали працівники оперативної групи Закарпатської УВП (№9) за участю ст. оперуповноваженого в ОВС Львівського територіального відділу внутрішньої безпеки та виявлення корупції в молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Закарпатської УВП (№9) «Я» в нижній білизні було виявлено та вилучено 2 пакунки із зеленою подрібненою речовиною, зі специфічним запахом, ззовні схожою на наркотичну вагою близько 14 грам.

Про дану події складено відповідні документи, повідомлено прокуратуру Закарпатської області та чергову частину Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області.

Інформацію про дану подію внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 364 і ч.2 ст. 307 КК України та проводиться до судове провадження, йдеться у повідомленні прес-служби відділу ДПтС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp