Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського нардепа перевірять на причетність до контрабанди

5 серпня 2015 р., 14:22

Прокуратура перевіряє діяльність так званої "групи Ланьо".

Генеральна прокуратура України перевіряє причетність народного депутата Михайла Ланьо (група "Воля народу") до контрабандних потоків в Закарпатській області. Про це в ході засідання тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області повідомив старший слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Попов.

"Хочу ще раз запевнити представників комісії, що перевіряється діяльність і так званої "групи Ланьо" та підстави для цього конфлікту", - повідомив Попов.

"Ми направили доручення від правоохоронних органів до оперативних підрозділів з метою отримання всієї інформації і фактів виявлення контрафактної продукції з метою виявлення фактів контрабанди та отримання інформації щодо причетності саме до цієї діяльності представників так званої "групи Ланьо", - наголосив слідчий.

Як повідомлялося, у Мукачеві сталася вулична стрілянина з пожежею на АЗС. У ЗМІ повідомляли, що йдеться про комплекс «Антарес», де зійшлися бійці «Правого сектора» та близькі до нардепа Ланьо озброєні особи.

Після цього Михайло Ланьо виїхав з України, але, за повідомленнями ЗМі, повернувся назад.

РБК-Україна

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp