Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині обікрали листоношу

9 серпня 2015 р., 16:52

Злодій без жодних перепон зайшов у підсобне приміщення відділення Укрпошти

В суботу до правоохоронців звернулася 66-річна листоноша з с.Велятино Хустського району. Жінка повідомила, що з її сумочки невідомі вкрали гроші в сумі 800 гривень.

Як з′ясувалося, наприкінці робочого дня зловмисник безперешкодно зайшов у відділення Укрпошти, де зберігаються посилки. Зайшовши в одну з підсобних кімнат, побачив сумочку, в якій знаходився гаманець з грошима. Забрав гроші й пішов…

Цей злочин розкрили оперативно. Працівники карного розшуку та патрульний наряд встановили, що до крадіжки причетний 33-річний раніше судимий житель м. Хуст. Зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі.

Крадені гроші злодій «спустив» у розважальних закладах, вилучено лише 200 гривень. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), - повідомили у Хустському МВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp