Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові спіймали серійного злодія двоколісних

13 серпня 2015 р., 18:35

Молодик тільки звільнився з місць позбавлення волі, де відсидів за аналогічний злочин

З початку серпня упродовж кількох днів до Берегівського райвідділу міліції із заявами про викрадення велосипедів звернулися відразу троє берегівчан.

Як згодом встановили правоохоронці, дані крадіжки - справа рук одного злодія. Велосипедним крадієм виявився 21-річний мешканець міста Берегово. Хлопець кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де упродовж трьох з половиною років відбував покарання за крадіжку велосипеда та грабіж.

Звільнившись з в’язниці, хлопець на роботу влаштовуватися не хотів, тому йому постійно не вистачало грошей. Саме лінощі та безгрошів’я спонукали берегівця знову вчиняти крадіжки велосипедів, - повідомляє Берегівський РВ УМВС.

Першим у поле зору злодія потрапив «Монтенбайк» 47-річної сусідки, який та залишила на своєму подвір’ї. Через два дні хлопець викрав велосипед, який ввечері біля під’їзду багатоповерхівки залишив 29-річний берегівець. Далі до рук злочинця потрапив велосипед 29-річної племінниці господині будинку, в якому юнак винаймав кімнату. Жінка приїхала провідати тітку, а свій «Монтенбайк» залишила на подвір’ї. Цим і скористався злодійкуватий квартирант.

Крадені велосипеди правоохоронці вилучили та повернули їх законним власникам.

- За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України, - повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця.

Молодому злодію за вчинене загрожує обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp