Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шлях до збагачення мукачівцю перегородили міліціонери

30 травня 2014 р., 11:40

Зловмисник цупив та продавав велосипеди.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло ряд повідомлень про крадіжки велотранспорту. Як розповідають правоохоронці, зловмисники викрадали різні велосипеди: від дешевих (вітчизняного виробництва) до дорогих (за кілька тисяч гривень). За крадіжку двох велосипедів, які були припарковані неподалік ринку у мікрорайоні «Підгоряни», дільничні інспектори затримали раніше судимого мукачівця. За плечима чоловіка - 23 роки тюремного стажу. Близько року як 49-річний безхатченко вийшов із в`язниці, проте знову «взявся за старе». 

Як згодом зізнався чоловік, коли він побачив, що велосипед господар залишив без нагляду і не пристебнув замком, то і вирішив його викрасти. Того ж дня, чоловік відвіз «залізного коня» на ринок і продав перехожим за 50 гривень. 

Так само, розповідають дільничні, чоловік зробив і з іншим велотранспортом. Наразі відомості про дану подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). 

Мукачівцю, який притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, грабежі та розбійні напади, на цей раз доведеться відповісти у суді за крадіжку велосипедів. За даним фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до власників велосипедів, мопедів скутерів та інших транспортних засобів з проханням дотримуватись елементарних правил безпеки: —не залишайте велосипеди без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях; —якщо виникла необхідність залишити без нагляду двоколісного «друга», використовуйте надійні велосипедні замки; —бажано залишати транспортний засіб у полі зору камер відеоспостереження, якщо такі є поблизу; —коли Вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, переконайтеся чи він не крадений. 
Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp