Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злочинець "зі стажем" захотів повернутись на "зону"

5 лютого 2016 р., 08:32

За його плечима 25 років ув’язнення

До чергової частини Мукачівського відділення поліції надійшла інформація про те, що в с.Страбичово з подвір’я 32-річного жителя невідомий викрав велосипед вартістю 700 гривень.

З аналогічною заявою наступного дня до правоохоронців звернулася жінка з того ж села. Її велосипед коштував 900 гривень.

Правоохоронці з’ясували, що злодій в обох випадках діяв однаково. Вночі перелазив через паркан у двір і викрадав велосипед. А виходив з подвір’я через брамку.

Правоохоронці почали пошуки зловмисника. Невдовзі на нього вийшла група швидкого реагування.

Крадієм виявився 59-річний мешканець Страбичова, який 25 років свого життя провів за гратами. Дядько зізнався у скоєному. Обидва крадені велосипеди він встиг продати односельцю… за 250 гривень, а гроші пропив.

За даними фактами слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

- Головне у роботі ГШР – це швидке реагування на злочини та захист громадян, - коментує в.о. начальника Мукачівського відділення поліції Володимир Кеменяш. - Створення групи швидкого реагування дозволяє істотно скоротити час прибуття наряду поліції на місце пригоди. У нас ГШР запрацювала з 1 лютого, і того ж дня було перше розкриття - затримання велосипедного злодія в Страбичові.

Невдовзі в Мукачівському районі запрацюють ще 3 групи швидкого реагування поліції, - йдеться у повідомленні Мукачівського відділення поліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp