Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ООН розповіли, чим допоможуть жителям Донбасу

16 серпня 2015 р., 14:05

Серед основних завдань - повернути жителям робочі місця, повідомили в ООН.

В ООН мають намір забезпечувати гуманітарні потреби громадян України на Донбасі і допомагати в питаннях забезпечення зайнятості населення.

Про це заявив координатор з гуманітарних питань ООН в Україні Ніл Уокер в Краматорську під час зустрічі з головою Донецької ОДА Павлом Жебрівським.

За його словами, ООН у будь-якому разі підтримуватиме Україну і надаватиме можливу допомогу.

"Ми переслідуємо дві основні мети. Перша - це забезпечувати гуманітарні потреби всіх громадян. А друга - повертати людям робочі місця. Генеральний секретар ООН попросив мене приїхати в Донбас, щоб працювати у двох напрямках", - заявив Уокер.

Він також повідомив про підготовку проекту програми з відновлення Донбасу.

За словами координатора системи ООН, проект охоплюватиме допомогу з відновлення зруйнованої інфраструктури, розвитку соціальних служб та робочих місць.

Як повідомлялося, всесвітня продовольча програма ООН приступила до розподілу готівки в районах Луганської та Донецької областей. Зазначалося, що допомогу отримають 600 тисяч людей, переважно внутрішньо переміщені особи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp