Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За більш ніж 57 тисяч пачок сигарет контрабандистам загрожує тільки штраф та конфіскація

18 серпня 2015 р., 13:00

Штраф у рази менший за вартість виявленої контрабанди

Слідчим управлінням фінансових розслідувань в рамках операції «Акциз-2015» по матеріалах працівників оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.1 ст. 204 КК України по факту незаконного перевезення з метою збуту невстановленими особами через державний кордон України тютюнових виробів марки «Фест», без марок акцизного податку України, в загальній кількості 57 100 пачок.

Зловмисникам загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Йде мова про факт виявлення контрабандних цигарок в пункті пропуску «Тиса» 16 серпня 2015 року.

Зокрема, працівники податкової міліції Закарпаття провели огляд вантажного автомобіля «Рено», який перевозив в режимі «експорт» понад 41 м. куб. «пиломатеріалів хвойних обрізних – заготовок для піддонів». Відправником вантажу значилась фізична особа підприємець зі Львівщини, одержувачем – угорське підприємство.

Під час проведення огляду в спеціально обладнаних тайниках, виготовлених шляхом вирізання ніш вздовж периметру кожної дошки та штабелюванням одна на одну лицевою стороною, внаслідок чого утворені порожнини в яких містилися тютюнові вироби білоруського виробництва.

Нагадуємо, що як на території всієї країни, так і в Закарпатті, триває операція «Акциз-2015». З початку її проведення вилучено понад 600 тис пачок цигарок на 11 млн 600 тис. грн.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp