Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві переобрали керівництво ветеранської організації

22 серпня 2015 р., 13:19

З нагоди 20-річчя ветеранської організації Мукачівського міськвідділу міліції нещодавно відбулися урочисті збори в міськвідділі міліції.

Далі пройшла конференція Ради ветеранів міліції Мукачева та району, на якій обирали керівництво цих громадських організацій.

 

З нагоди 20-річчя ветеранської організації мукачівської міліції підготовлено документальний ролик про життя пенсіонерів та ветеранів міліції Мукачева.

Після перегляду фільму відбулася звітно-виборча конференція Ради ветеранів Мукачівського міськвідділу міліції. В її роботі взяли участь голова Ради ветеранів закарпатської міліції Віктор Отовчиць, голова ради ветеранів Мукачева Іван Русин, начальник Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Іщук, начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько, а також пенсіонери міліції.

Одноголосним рішенням делегатів було переобрання підполковника міліції у відставці Івана Русина, який має великий досвід роботи з ветеранськими організаціями. Ось уже 20 років він очолює Раду ветеранів Мукачівського міськвідділу міліції.

Того ж дня відбулися звітно-виборчі збори ветеранів міліції Мукачівського району. Делегати одноголосно переобрали Івана Котубея головою ветеранської організації району.

Керівник мукачівської міліції Валентин Іщук наголосив на важливості ролі ветеранів у підвищенні професіоналізму сучасного міліціонера, наставництві та наступництві поколінь правоохоронців.

Віктор Отовчиць побажав переобраним керівникам ветеранських організацій терпіння і наснаги у продовженні добрих традицій співпраці ветеранів з нинішніми правоохоронцями. Він також подякував Івану Русину та ІвануКотубею за багаторічну відповідальну роботу, пов’язану з соціальним та правовим захистом ветеранів та пенсіонерів міліції, вирішення їх проблем.

Інформація Мукачівського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp