Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті зловили браконьєра

24 серпня 2015 р., 10:25

Чоловік ловив у річці Іршавка рибу за допомогою сітки-плутанки

У селі Ільниця працівники Іршавського райвідділу міліції затримали рибака, який займався незаконним виловом риби у річці Іршавка. Про факт браконьєрства до Іршавського райвідділу міліції повідомили представники Держрибохорони. 

На місце події виїхали правоохоронці. У с.Ільниця вони затримали 50-річного мешканця цього села. Чоловік ловив у річці Іршавка рибу за допомогою сітки-плутанки та саморобних вил. Устиг наловити 28 рибин підуста. Даний факт внесено до Єдиного обліку, триває перевірка. Це вже не вперше, коли працівники міліції разом із представники Держрибохорони затримують на Іршавщині браконьєрів.

 Такі випадки були вже у селах Бронька, Імстичево, Довге, а тепер от в Ільниці. Правоохоронці попереджають громадян, що за вилов риби незаконним способом передбачено як адміністративну, так і кримінальну відповідальність. Зокрема, ст.249 (Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) і ст.250 Кримінального кодексу України (Проведення вибухових робіт з порушенням правил охорони рибних запасів) передбачають покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років. Ст.85 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу) передбачає відповідальність у вигляді штрафу і вилучення знаряддя риболовлі й усього незаконного вилову. 


Інформує УМВС України у Закарпатській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp