Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці виявили вбитого чоловіка просто під балконом

5 вересня 2015 р., 13:34

Ним виявився місцевий безхатько.

Сьогодні на вул.Джамбула виявили бездиханне тіло 53-річного чоловіка «без постійного місця проживання» з численними тілесними ушкодженнями. Вбивць нещасного розшукує міліція.

Сьогодні зранку до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення на вул.Джамбула трупа невідомого чоловіка.

На місце події прибуло керівництво УМВС області, Ужгородського міськвідділу та слідчо-оперативна група.

Тіло мертвого лежало на відстані близько трьох метрів від балконів житлового будинку. Під час огляду на тілі було виявлено численні тілесні ушкодження – переламані ребра, кістки носа та значні ссадини.

Міліціонери встановили особу померлого. Ним виявився 53-річний чоловік, який останнім часом не мав постійного місця проживання та ночував здебільшого під балконами будинку, де його знайшли мертвим.

По даному факту слідчі Ужгородського МВ УМВС розпочали кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація даної події - ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини смерті людини.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp