Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського футболіста дискваліфікували на 3 роки через бійку

9 вересня 2015 р., 15:56

Таке рішення прийняли 8 вересня в мукачівському Будинку футболу, під час засідання Бюро Федерації футболу Закарпаття.

Одне із головних питань, яке було винесено на розгляд членів Бюро ФФЗ, стосувалося недільного поєдинку Першої ліги Східної зони, що пройшов у Рахові між місцевою командою «Карпати» та «Вишково». Через ганебну поведінку окремих представників домашньої команди головним арбітром було припинено матч на 65 хв.

Щодо цього інциденту члени Бюро ухвалили рішення зарахувати поразку команді «Карпати», дискваліфікувати на три роки гравця Кирила Шевельова, який ударив арбітра під час матчу, та закрити рахівський стадіон до кінця змагань. Крім цього клуб оштрафовано на 5 000 грн., а тренера Андрія Панасюка відсторонено від спортивної діяльності на рік.

Ще одне рішення, яке було ухвалено цього дня, стосується відеозйомки без якої згідно з регламентом змагань, арбітр може не розпочати матч.

Свою оцінку інциденту, який стався у Рахові, також мають дати представники інших клубів області на засіданні Ради президентів.

Участь у засіданні Ради окрім представників клубів та журналістів запрошено взяти й начальника громадської безпеки для покращення співпраці Федерації футболу Закарпаття та органів внутрішніх справ, у зв’язку із частими правопорушеннями громадського порядку під час проведення матчів Чемпіонату області з футболу.

Нагадаємо, що робота Ради президентів розпочнеться у суботу, 12 вересня, о 12.00 у мукачівському Будинку футболу.

Прес-служба ФФЗ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp