Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До відома військовозобов’язаних закарпатців

11 вересня 2015 р., 21:37

Осінні призив розпочнеться 1 довтня. Медичну комісію необхідно пройти до його початку

1 жовтня 2015 року в Україні починається осінній призов на строкову військову службу. Призову на строкову військову службу в 2015 році підлягають особи віком від 20 до 27 років, 18-і та 19-і річні громадяни України можуть піти служити тільки за власним бажанням. Служба в армії триває півтора року для осіб без вищої освіти та рік для осіб з вищою освітою. Особам, яких призиватимуть на строкову військову службу до армії, держава надає матеріальну одноразову допомогу в розмірі 2436 грн.

22 та 24 вересня 2015 року о 09.00 год. в Ужгородському об’єднаному міському військовому комісаріаті (м. Ужгород, вул. Бородіна, 22) проходитиме медична комісія для всіх мешканців міста Чоп, які підлягають призову на строкову військову службу згідно чинного законодавства.

Студентам вищих навчальних закладів до 31 жовтня 2015 року надати довідку про навчання встановленого зразка до Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату (м. Ужгород, вул. Бородіна, 22) та військово-облікового столу Чопського міськвиконкому( м. Чоп, вул.. Залізничників, 1, кабінет № 14). Студенти, які навчаються за кордоном, надають довідку з перекладом на державній мові нотаріально завірену.

Звертаємося до призовників та їхніх батьків з проханням завчасно надати до Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату (м. Ужгород, вул. Бородіна, 22) та військово-облікового столу Чопського міськвиконкому ( м. Чоп, вул. Залізничників, 1, кабінет № 14) довідки, які дозволяють отримати відстрочку від призову за сімейними обставинами, за станом здоров’я та інших причин.

АДРЕСА ДЛЯ ДОВІДОК:

м. Ужгород, вул. Бородіна, 22, тел.: 61-28-00.

м. Чоп, вул.. Залізничників, 1, тел.: 71-28-83


Чопська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp