Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ почали обирати ректора

23 квітня 2014 р., 15:32

На конференцію трудового колективу прийшов Іван Балога, а Валерій Лунченко не зміг

У ці хвилини розпочалося засідання конференції трудового колективу Ужгородського національного університету.

Конференція має обрати ректора УжНУ. 

На цей момент у залі зареєструвалося 289 із 300 делегатів (такий статутний склад конференції). Як розповів в.о. ректора УжНУ і єдиний кандидат на посаду ректора Володимир Смоланка, гостями конференції стали директор департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами МОН Микола Легенький, архієпископ Феодор, єпископ Мілан Шашік, перший заступник генконсула Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі. 

Також на конференції присутній голова обласної ради Іван Балога, його перший заступник Василь Брензович, кілька депутатів обласної ради – колег Смоланки по депутатському корпусу. А от голова ОДА Валерій Лунченко на вибори ректора не прийшов. Як розповів Володимир Смоланка, губернатора запрошували, однак він поїхав представляти голів райдержадміністрацій у віддалені гірські райони області, тож бути присутнім на конференції трудового колективу УжНУ не зміг. Наразі делегати проголосували за персональний склад необхідних для проведення виборів комісій і приступають до роботи. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp