Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Напад на міліціонерів закарпатцям з рук не зійде

30 вересня 2015 р., 19:02

За це доведеться відповідати перед судом

Прокуратурою Воловецького району скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно двох місцевих мешканців, які обвинувачуються в умисному заподіянні працівникам Свалявського РВ (з обслуговування Свалявського та Воловецького районів) УМВС України в Закарпатській області легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками своїх службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Як повідомив прокурор Воловецького району Іван Лендєл, досудовим розслідуванням встановлено, що 5 липня 2015 року працівникам Свалявського РВ УМВС, які прибули за викликом, двоє місцевих мешканців погрожували та заподіяли двом членам слідчо-оперативної групи тілесні ушкодження.

При цьому чоловіки, які перебували в стані алкогольного сп’яніння вимагали в правоохоронців відпустили кривдника, якого працівники міліції мали доставити на медичне освідчення, щодо визначення ступеня сп’яніння у Воловецьку ЦРЛ.

Довідково:
Згідно санкції ч. 2 ст. 345 КК України, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
прокуратури Закарпатської області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp