Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Охоронець фірми намагався ввести в оману міліціонерів

29 вересня 2015 р., 15:25

Видав себе за жертву, щоб приховати вчинений злочин

До Перечинського райвідділу міліції з письмовою заявою звернувся охоронець однієї з фірм, що в селі Зарічево Перечинського району. 41 – річний житель Перечина повідомив, що за час його відсутності, близько 4-ї години ранку 26 вересня 2015 року, до його будинку зайшли невідомі особи та нанесли незначні тілесні ушкодження його співмешканці, після чого забрали ноутбук, печатку фірми та трудові книжки працівників підприємства і наказали жінці мовчати.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери запідозрили, що ніякого розбійного нападу насправді не було, до того ж, у "потерпілої" ніяких тілесних ушкоджень не виявлено. Як розповіла працівникам міліції сама "потерпіла", ніхто до них навіть не приходив. Вище вказане майно фірми охоронець сам ввечері приніс додому, заховав у диван та нарадив співмешканку, що якщо хтось прийде до них і буде питати про ці речі, то вона має сказати, що на неї напали невідомі особи та нанесли тілесні ушкодження, а речі забрали.

Відомості за фактом даного правопорушення Перечинським РВ УМВС внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст. 383 Кримінального кодексу України. За дачу неправдивих показів заявнику загрожує некримінальна відповідальність.


Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp