Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вкрав, бо хотів їсти, а в кінці-кінців усе пропив

2 жовтня 2015 р., 16:04

А харчі пороздава друзям

64-річний приватний підприємець, житель села Т.Ремета, прийшов зранку на роботу до свого магазину «Продтовари». Спочатку нічого підозрілого не помітив, але коли відкрив шухляду, де знаходилася виручка, то виявив зникнення 1300 гривень, які він залишив ввечері. Зникли з полиць і деякі продукти.

Чоловік відразу зателефонував до міліції та повідомив про крадіжку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції лейтенант Едуард Граб, який обслуговує даний населений пункт. Невдовзі дільничний встановив особу зловмисника. Ним виявися раніше судимий за аналогічні злочини 22-річний житель міста Перечин.

Крадій у скоєному зізнався, та крадені гроші встиг пропити. Продуктами ж поділився зі своїм знайомим, в якого пізніше працівники міліції їх вилучили.

Як пояснив сам злодій, наміру красти він не мав, але коли йшов вночі біля сільського магазину, то дуже захотів їсти… Побачивши, що на магазині старе вікно, він швиденько його розібрав та заліз всередину…

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

Керівництво Перечинського райвідділу міліції звертається до населення з проханням посилити увагу до безпеки особистого майна. Забезпечте надійні замки на вхідних дверях та вікнах, це вбереже ваше помешкання від небажаних «гостей».

Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp