Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У МВС розповіли подробиці "набігу" на село під Маріуполем

9 жовтня 2015 р., 18:16

Представники ДНР пограбували будинки місцевих жителів.

Сепаратисти, які влаштували вчора вдень набіг на село Комінтернове в Донецькій області, пограбували будинки мирних жителів. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава МВС України в Донецькій області Вячеслва Аброськін.

"У результаті проведення оперативно-слідчих заходів за фактом вилазки "гастролерів ДНР" в Комінтернові 7 жовтня, крім викрадення людини, встановлено низку фактів грабежу особистих речей у місцевих жителів. Убогі забрали побутову техніку, велику і дрібну, не гребували і туалетним папером. Видно, у них зовсім все погано, відчувають покидьки, що "влада змінюється", - повідомив він.

Крім того, Аброськін уточнив, що озброєне угрупування зайшло з боку села Заїченко. Одна група перебувала на околиці населеного пункту, інша "прочесала" всю територію села. Метою їхнього "рейду", за даними міліції, були проукраїнськи налаштовані жителі. З будинку №50 на вулиці Кірова викрали місцеву жительку - Лідію Дядюн.

Зі слів жителів, раніше в полоні у бойовиків деякий час перебував її чоловік - Микола Дядюн. У самому селі зараз проживає близько 300 жителів.

Само Комінтернове розташоване в "сірій зоні", нейтральній смузі - між підконтрольною Україні територією і тимчасово окупованою бойовиками частиною нашої землі.

Нагадаємо, вчора в МВС повідомили, що п'яні сепаратисти напали на селоКомінтернове, що розташоване в "сірій зоні" - на лінії розмежування поблизу Маріуполя.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp