Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві обікрали приватного підприємця. Сума збитків - 20 тисяч гривень

14 жовтня 2015 р., 16:39

Злодія уже розшукали

До Іршавського райвідділу міліції звернувся 48-річний приватний підприємець із м. Іршава. Заявник повідомив, що з його новобудови невідома особа викрала будівельні інструменти.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що крадій пошкодив вхідні двері на новобудові. Злодій викрав електроінструментів на суму близько 20 000 гривень.

Підприємець розповів, що напередодні вихідних він бачив неподалік новобудови молодого чоловіка високого зросту. Правоохоронці розпочали пошук підозрюваного. Опитавши робітників, сусідів, вони встановили, що до крадіжки може бути причетний мешканець с.Мідяниця.

Правоохоронці навідались у рідне село підозрюваного, але його вдома не було. Знайшли чоловіка в товариша, де він відпочивав.

У райвідділі міліції крадій зізнався у скоєному. Він розповів, як два рази навідувався до новобудови, звідки виніс майже всі будівельні інструменти. За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Ярослав Матіко відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Злодію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Триває слідство, проводиться перевірка на причетність крадія до скоєння інших злочинів, - йдеться у повідомленні Іршавського РВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp