Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

19-річну мукачівку судитимуть за крадіжку

16 жовтня 2015 р., 14:46

Причиною злочинних дій стала давня образа...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу звернулась 41-річна мешканка Мукачева, яка повідомила, що її обікрали. Жінка розповіла правоохоронцям, що поки вона була на роботі, невідомі особи шляхом підбору ключа проникли до її кімнати, звідки викрала оргтехніку: ноутбук, планшет, фотоапарат та вебкамеру.

Оперативники карного розшуку опитали сусідів та провели поквартирний обхід у будинку, в якому мешкала потерпіла. Сліди злочину привели до дівчини, яка проживає у сусідній кімнаті.

Коли до неї навідались працівники міліції, та не одразу зізналась у вчиненому, хоча згодом про все розповіла. Вона пояснила, що через давні образи з родичкою вона вирішила в такий спосіб їй помститися.

У сумці 19-річної злодійки працівники міліції знайшли квитанцію з ломбарду, куди вона здала крадену техніку.

Речові докази частково вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування, - йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp