Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський гаражний злодій попався при спробі збути награбоване

26 квітня 2014 р., 11:59

Крадій попався оперативникам карного розшуку міськвідділу міліції, коли намагався продати викрадені колеса.


Нещодавно з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на дверях гаража проникла всередину приміщення, звідки викрала інструменти та 8 колес з дисками до його автомобіля «BMW», які вже були в користуванні. Загальна сума завданого збитку становить 10 тисяч гривень.
Завдяки злагодженим та професійним діям оперативників карного розшуку міськвідділу міліції було встановлено, що крадіжку скоїв 23-річний ужгородець, який вже відбував покарання в місцях позбавлення волі.
Зі слів правопорушника, вже тривалий час він ніде не працює. Піти накрадіжку, каже, його штовхнув брак грошей. Він полюбляє відпочивати вколі «веселих друзів», які зазвичай вживають алкоголь, цигарки, та й косячками не нехтують... Як відомо – на все потрібні гроші, тож і заробляти їх вирішив злочинним шляхом. Крав все, що потрапляло під руку. Викрадені речі наступного ж дня продавав, а зароблене таким чином витрачав.
Наразі слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка,поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Речові докази вилучено. Зловмисник спілкується з міліціонерами. Триває слідство.
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp