Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття вкотре має привід для гордості за своїх студентів

26 квітня 2014 р., 12:27

Закарпатські студенти-політологи перемогли у Всеукраїнських дебатах

23-25 квітня на базі Полтавської державної аграрної академії відбулися треті Всеукраїнські студентські дебати зі сталого місцевого розвитку. Захід здійснюється щорічно в рамках спільного проекту ЄС та ПРООН.

Цьогоріч учасниками стали 14 команд з Полтавської, Харківської, Запорізької, Закарпатської, Луганської, Донецької, Сумської, Херсонської, Дніпропетровської, Черкаської, Чернігівської та Рівненської областей. Закарпаття представляла команда «Модерна політика», яку сформували третьокурсники спеціальності «Політологія» УжНУ: Марія Бровді, Василь Ковтан та Валентин Лакатош.

Метою даного проекту є залучення молоді до державотворчих процесів, обговорення надважливих питань у складний для держави період. Дебати проходили під девізом «Єдина країна! Единая страна!»

У результаті першого туру дебатів закарпатська команда "Модерна політика" із 75 балами із 90 можливих проходить вперед, а вже потім впевнено крокує до перемоги, обігравши команду з Чернігова, Херсона та Сум. Ужгородські студенти отримали цінні призи, масу хороших вражень, а також можливість отримати новий досвід у «літній школі» зі сталого місцевого розвитку, яка пройде в Карпатах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp