Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді та Мукачеві оштрафували поліцейських

11 листопада 2015 р., 11:22

За порушення правил дорожнього руху

Вчора в мережі Інтернет з’явилися фотоматеріали про те, як працівники новоствореної поліції припаркували свої службові авто з порушенням Правил дорожнього руху. Три такі випадки були зафіксовані в Ужгороді, неподалік від облуправління поліції, та один в Мукачеві.

Ми дякуємо журналістам та громадським активістам за пильність. На порушників ПДР вже складено адмінпротоколи за ст.122 ч.1 КУпАП (порушення вимог дорожньої розмітки). Санкція цієї статті передбачає штраф у розмірі від 255 до 340 гривень, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Для нас не важливо, порушує закон правоохоронець чи пересічний громадянин. Усіх порушників буде покарано, хто б це не був. Перед Законом усі рівні!

Сподіваємося, решта поліцейських вчитиметься на помилках колег, а не на своїх. У свою чергу, закликаємо всіх краян із повагою ставитися до учасників дорожнього руху - пішоходів та водіїв, і не порушувати ПДР.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp