Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нічні вибухи в Ужгороді кваліфікували як терористичний акт

13 листопада 2015 р., 18:52

Розслідування доручили управлінню Служби безпеки в Закарпатській області

Як ми вже повідомляли, сьогодні вночі в Ужгороді пролунали два вибухи, які налякали не тільки мешканців найзахіднішого обласного центру, але й цілу Україну.

За фактами вибухів прокуратурою міста внесено відомості до ЄРДР за фактом терористичного акту, тобто вчинення вибуху, підпалу чи інших дій, які створювали небезпеку для життя чи здоров'я людини або заподіяння значної майнової шкоди чи настання інших тяжких наслідків, вчинених з метою привернення уваги громадськості до певних політичних, релігійних чи інших поглядів винного (терориста) - (ч.1 ст. 258 КК України).

Як повідомили у Відділі організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області, наразі вказані факти розслідуються в межах об’єднаного кримінального провадження, досудове розслідування у якому доручено управлінню СБУ в Закарпатській області.

Нагадаємо, що відповідальність за вибухи взяла на себе раніше невідома організація патріотів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp