Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярка з Буштина зарахована на навчання до Всеукраїнської Природничої школи учнівської молоді

13 листопада 2015 р., 19:48

Молодий науковець знайшов свою дорогу

Школярка з Буштина зарахована на навчання до Всеукраїнської Природничої школи учнівської молоді Вітаємо Орсаг Анну - члена гуртка «Основи інформаційних технологій з хіміко-біологічним нахилом» Тячівського рай ЕНЦ, ученицю 10 класу Буштинської гімназії-інтернату, із зарахуванням на навчання у Всеукраїнську Природничу школу учнівської молоді НЕНЦ М.Київ (наказ № 96 від 30.10.2015 р.НЕНЦ) «відділення біологія».

Основними завданнями Природничої школи є поглиблення базової освіти з природничих дисциплін; підготовка учнів до участі у предметних олімпіадах, конкурсах-захистах Малої Академії Наук, Міжнародних науково-освітніх проектах, еколого-натуралістичних заходах за основними напрямами позашкільної освіти.

Урочисте відкриття Всеукраїнської Природничої школи відбулось у Національному університеті “Києво-Могилянська академія”.

Для слухачів Школи були прочитані курс лекцій професорсько-викладацьким складом та науковцями НЕНЦ, велись практичні заняття, майстер-класи, консультації з питань підготовки учнівських науково-дослідницьких робіт, виставки творчих робіт гуртківців-позашкільників.

Цікавими виявились практичні заняття з основ гідробіології, акваріумістики, екології та організовано змістовне дозвілля у вільний від навчання час.

Підготовку гуртківця протягом навчання у Всеукраїнській Природничій школі здійснюють талановиті педагоги Тячівського рай ЕНЦ - Поп Л.М. та Буштинської гімназії-інтернат Крупко В.М.


Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp