Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді "промишляють" двоє молодих хлопців з рюкзачками і драбиною

14 листопада 2015 р., 19:35

Хоча драбину вони втратили під час втечі з місця злочину

Схоже на те, що невідомі поки що зловмисники вирішили спочатку «осліпити» місця, де вони хочуть промишляти, а відтак іти на чорні справи. Навідалися візитери й до одного із супермаркетів в обласному центрі.

– 10 листопада о 5 годині ранку охоронець торгового закладу помітив, що на моніторі зникло зображення. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» один із працівників супермаркету. – Вийшовши на вулицю, він побачив, що відеокамери вже немає. Крім того помітив і двох молодих хлопців, які мали на спинах по два рюкзаки та тримали драбину. Побачивши охоронця, вони кинули драбину й почали втікали. Обидва були в чорних шапках, високого росту. Камеру зовнішнього відеоспостереження демонтували, відрізавши кусачками провід. На місце пригоди ми викликали працівників поліції.

Ужгородські поліцейські повідомили, що на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події. Оперативники відпрацьовують осіб, які можуть бути причетні до цієї крадіжки. У першу чергу відпрацьовують т. зв. спецконтингент. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp