Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура шукає винних у смерті вагітної закарпатки та її дитини

25 листопада 2015 р., 17:51

Халатність лікарів зашкалює!

Як ми уже повідомляли 20 листопада на лікарському столі померла вагітна жінка, мешканка села Березники Свалявського району. Вона поступила у гінекологічне відділення з сильними болями у животі і частим блюванням. Жінка благала, щоб їй допомогли, бо болі були жахливі. Коли вона була вже в дуже тяжкому стані лікарі почали щось робити, але пізно...

Прокуратурою Свалявського району за фактом смерті вагітної жінки розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником).

Як повідомив прокурор Свалявського району Віталій Свистак, 32 – річна вагітна жінка протягом доби перебувала у Свалявській ЦРЛ, проте через можливе неналежне виконання професійних обов’язків медичними працівниками лікарні жінка та її ненароджена дитинка померли.

Наразі триває досудове розслідування, повідомляє Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp