Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородській поліцейські унеможливлюють об’єктивний розгляд справи в суді

10 березня 2016 р., 17:32

Тепер їм загрожує термін у в’язниці

Ужгородською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань стосовно службових осіб сектору в складі відділу Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, що відповідає за забезпечення безпеки дорожнього руху, за фактом умисного невиконання постанов судів, що набрали законної сили, вчинені службовими особами (ч. 2 ст. 382 КК України).

Прокуратурою встановлено, що службовими особами сектору в складі відділу Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області (Відділення ДАІ з обслуговування Ужгородського району та м. Чоп УМВС України в Закарпатській області) умисно, регулярно не виконуються рішення апеляційного суду Закарпатської області та Перечинського районного суду, які набрали законної сили та є обов’язковими до виконання, щодо повернення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП, з доданими до нього матеріалами для належного оформлення згідно вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Незважаючи на численні рішення судів, якими протокол про адміністративне правопорушення та додані матеріали поверталися для належного оформлення, службовими особами сектору в складі відділу Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної не було виконано вимоги вищевказаних рішень судів та щоразу повторно направлялися матеріали на розгляд Перечинського районного суду Закарпатської області, що у свою чергу унеможливлює об’єктивний розгляд справи про адміністративне правопорушення по суті.

Як додав заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp