Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Російська Федерація відкрила справу проти Віри Савченко

25 листопада 2015 р., 20:50

За образу судді

У Російській Федерації порушили кримінальну справу стосовно сестри незаконно утримуваної в російській в'язниці української льотчиці, народного депутата Надії Савченко Віри.

На такі кроки в РФ пішли нібито за образу федерального судді Верховного суду Чеченської республіки РФ у справі громадян України Миколи Карпюка і Станіслава Клиха.

Про це у Twitter повідомив російський адвокат Марк Фейгін, повідомляє УНІАН.

Адвокат розмістив фотокопію доручення Управління Федеральної служби судових приставів РФ по Чеченській республіці начальнику відділу організації дізнання УФССП по Ростовській області про провадження окремих слідчих дій.

"Стосовно Віри Савченко порушено кримінальну справу в Росії", - повідомив Фейгін.

Зокрема, у дорученні говориться, що Віра Савченко "систематично порушувала встановлений порядок судового засідання шляхом висловлювання несанкціонованих реплік з місця, за що головуючим суддею неодноразово попереджалася про неприпустимість порушення регламенту судового засідання".

Також стверджується, що сестра Савченко проігнорувала зауваження судді з цього приводу, після чого суддя звернувся до судових приставів із проханням видалити її із залу судового засідання.

"Савченко В.В., під час її видалення із залу судового засідання... вимовила на адресу головуючого судді Ісмаїлова В.Д. фразу: "Не суддя, а чмо", - сказано в дорученні.

У дорученні наголошується, що в разі прибуття Віри Савченко до Ростова-на-Дону її необхідно допитати.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp