Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поблизу Дідова затримали не браконьєрів

12 грудня 2015 р., 14:06

А досвідчених контрабандистів

Співробітники Служби безпеки України затримали групу мешканців Берегівського району, які налагодили канал контрабандного переміщення в Угорщину бурштину, а в Україну ‒ наркотиків. Правоохоронці виявили зловмисників поблизу села Дідове, яке розташоване приблизно за десять кілометрів від державного кордону.

Семеро контрабандистів, у тому числі організатор, планували чергову операцію з незаконного переправлення товарів. Під час затримання контрабандисти чинили опір та відкрили вогонь по співробітникам спецслужби та прикордонникам. Під час інциденту ніхто не постраждав, повідомляє прес-центр СБ України.



У зловмисників правоохоронці вилучили зброю, боєприпаси та тепловізор. Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 та ст. 343 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх учасників групи.

Як ми вже повідомляли, на кордоні у Закарпатті трапилась перестрілка між озброєними чоловіками та співробітниками СБУ. На підмогу прибігли прикордонники.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp