Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді знову грали в хокей (Фото)

12 грудня 2015 р., 17:57

Гра видалась "брудною"

Сьогодні, 12 грудня, відбулася чергова хокейна гра Турніру Закарпаття 2015-2016. На льоду змагалися «Ужгородські вовки» та «Синевир». Поєдинок тривав три періоди «брудного» часу.

Гра була напруженою та непередбачуваною. Спочатку з рахунком 4:2 лідирували «Ужгородські вовки», але вже у наступному колі бали зрівнялися: 6:6. У третьому вирішальному періоді 8 шайбу у ворота суперника загнали «Ужгородські вовки». Тим самим здобувши перемогу в чотирьох хвилинах до завершення гри з рахунком 8:7.

Хоч перемога «Ужгородським вовкам» далася не легко, останній шайба вочевидь стала «шаровою». Воротар команди «Синевир» був упевнений, що шайба у нього в пастці. У цей момент супротивник скористався нагодою та здобув для команди переможний бал.

До слова, під час сьогоднішньої гри найбільшу кількість шайб: 4, загнав у ворота учасник команди «Синевир» під номером 8.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp