Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українських військових у зоні АТО обстріляли з гранатометів

14 грудня 2015 р., 08:05

Під вогонь потрапили позиції ЗСУ поблизу Красногорівки, Дослідного, Зайцевого і Майорського.

Протягом дня неділі, 13 грудня, зафіксовано більше 15 випадків застосування зброї з боку незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Прицільним вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики обстріляли позиції українських військових у Новгородському і Дослідному. Також відзначено роботу ворожих снайперів.У районі Красногорівки НЗФ обстріляли позиції сил АТО з 82-мм мінометів. 

Чергового разу бойовики вели прицільний вогонь поблизу Зайцевого.Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів противник здійснював в районі Пісків, Дослідного, Новгородського, Майорського, Луганського.Сепаратисти на сайті ДАН, у свою чергу, повідомляють, що українські військові вперше з літа обстріляли місто Докучаєвськ, розташоване на північний захід від Донецька. Також повідомляється, що ЗСУ за добу 12 разів відкривали вогонь по території, підконтрольній ДНР.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp