Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Теплий обід напередодні свят організували особливим ужгородцям благодійники

14 грудня 2015 р., 19:30

Які завітали до нас з далекої Норвегії.

Сьогодні, 14 грудня, ужгородці з особливими потребами зібралися в одному з місцевих кафе, аби поспілкуватися, відволіктися від сірої буденності, яка оточує кожного, привітати один одного з прийдешніми святами та поділитися різними життєвими історіями.




Таке дозвілля для людей з особливими потребами організували благодійники з Норвегії, пан Свен з дружиною Герд та пан Іворд. Ці люди мають особливу місію, адже вони завжди віддано допомагають всім особам з вадами здоров’я, які цього потребують. До Закарпаття меценати приїжджають кілька раз на рік, адже, як самі зазначають, допомога друзям для них дуже важлива.



Під час святкового обіду пан Свен та пан Іворд розповідали присутнім про свою благодійну мету, про те, як працюють у Норвегії, і про глибокі істини душі. Про господа та його значення у нашому житті, про важливість біблії та допомоги для кожного з нас.


Потім всі охочі поділилися з меценатами своїми історіями про життя, досягненнями та прагненнями, якими живуть. А благодійники, у свою чергу, запевнили ужгородців з особливими потребами, що допомагатимуть їм, допоки Бог даватиме для цього сили. З нагоди прийдешніх свят всі присутні отримали від норвежців продуктові подарунки.

Вікторія Лисюк, для «Часу Закарпаття»




















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp