Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мирон Помпель прокоментував вбивство собаки лісника

15 грудня 2015 р., 08:11

Ні слова про погрози та побиття самого лісника

Як ми уже повідомляли, в неділю, 13 грудня, діючий депутат Закарпатської облради, перебуваючи на полюванні, застрелив вірного друга місцевого лісничого. За даним фактом Ужгородська міжрайонна прокуратура відкрила кримінальне провадження. Дії депутата кваліфіковано за ч.1 ст.299 ККУ.

Через добу після жахливого інциденту депутат Закарпатської обласної ради від "Відродження" Мирон Помпель, якого звинувачують у вбивстві собаки, прокоментував скандальний інцидент.

За словами народного обранця, в неділю, 13 грудня, через погані погодні умови (а був туман) мисливці  прийняли рішення не йти на полювання, а підгодувати фауну. Відійшовши від села Анталовці Ужгородського району близько 8-10 км, чоловіки натрапили на чужу собаку, який вів себе агресивно і кидався на них. Собака була без нашийника, господаря поблизу не було. Щоб убезпечити себе від нападу неконтрольованої тварини, мисливці вистрілили в бік собаки і вбили її.

Ряд закарпатських ЗМІ висвітлили неперевірену і недостовірну інформацію, запевняє Мирон Помпель, і спростовує свою причетність до цього інциденту, - повідомляє Ужгород.нет.

Нагадаємо, що журналістам вдалось взяти коментар у постраждалого лісника Йосипа Логіна. Чоловік до останнього не вірив, що це зробив Мирон Помпель, а тепер побоюється погроз від нього.

Ирина 28.12.2015 21:06 IP: 46.168.120.178
конечно же, от него только такой версии и следовало ожидать! не мог же он открыто всем заявить, что в пьяном угаре или от желания развлечься, он застрелил несчастного пса! чудовище!!! и такие вот "люди" занимают места в раде! откуда тут взяться в Украине порядку?!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp