Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційно про замінування авто в центрі Ужгорода (Фото)

23 грудня 2015 р., 21:47

Власник авто і не підозрює, кому так "насолив"

Сьогодні в Ужгороді о 12-й годині на телефон 102 зателефонував невідомий і повідомив про замінування машини. Анонім назвав номер нібито замінованого автомобіля і кинув слухавку.

{g}

Машину розшукали в центрі Ужгорода по вулиці Фединця. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції, патрульні наряди поліції, вибухотехніки, кінологи та інші служби.

У центрі Ужгорода шукали вибухівку (Відео)

Правоохоронці огородили місце імовірної небезпеки. В результаті ретельного огляду припаркованого авта та прилеглої території вибухівки не виявлено, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Власник автомобіля не знає, хто міг зіграти з ним такий злий жарт.


Працівники Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області проводять слідчо-оперативні заходи щодо встановлення та пошуку "мінера". Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp