Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потрійна аварія сталася у Берегові (ФОТО)

25 грудня 2015 р., 20:50

Напередодні свят, на жаль, такі події почастішали.

23 грудня, сталося ДТП на розі вул. Мукачівської та Акації. Тепер коцнулися «Шкода», «Шевроле» і «Фольксваген-Пасат». «Француз» їхав з боку центру у бік Мукачева, попереду нього «чех» мав намір повернути на ліво, на вул. Акації. Але по зустрічній смузі рухався «німець», якого цілком правильно пропускала «Шкода», зрозуміло, пригальмувавши. Водій «Шевроле» це прогавив і на повній швидкості врізався у «Шкоду», а та за інерцією штовхнула «Фольксваген».

 

«Винуватець ДТП, безумовно, керівник „Шевроле“,- прокоментував подію начальник Берегівського відділу національної поліції підполковник Юрій Пилип.- На порушника вже складено відповідний протокол, матеріали про ДТП будуть передані в суд.»

Примітно, що перед католицьким Різдвом і Новим роком прикрі випадки почастішали ДТП. З-за кордону повернулися на свята численні гастарбайтери, вони поспішають скоріше отоваритись, багато-хто сів за кермо після тривалої перерви – і маємо сумну статистику дорожніх пригод, - пише "Голос Карпат"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp