Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Друга" рятувати закарпатець не квапився

28 грудня 2015 р., 11:28

Сьоме відчуття не підвело ужгородця, він не повірив зловмиснику

Профілактична робота правоохоронців, зокрема роз’яснення в ЗМІ, аби люди не вірили телефонним пройдисвітам, нарешті дають позитив. За тиждень маємо вже третій випадок, коли краяни «відшивали» псевдо-правоохоронців, які вимагали гроші нібито за порятунок сина від тюрми.

У неділю зранку на мобільний телефон 50-річного ужгородця зателефонував невідомий, який назвався його приятелем Сашком.

Псевдо-Саша поскаржився, що його затримали працівники поліції, і для вирішення проблеми слід терміново заплатити 2500 гривень. Гроші слід переказати на банківську картку.

Чи то голос не був схожий, чи ще щось, проте обачний ужгородець відразу зателефонував своєму товаришу Олександру і запитав, як у того справи.

Пересвідчившись, що з тим все гаразд, чоловік ніякі гроші на вказаний шахраєм рахунок не переказував. А про саму пригоду повідомив в поліцію на 102, вказавши номер мобільного, з якого йому телефонували.

Телефонного шахрая розшукують правоохоронці, які вкотре застерігають закарпатців, аби не велись на побрехеньки аферистів. Перш ніж переказувати гроші за «порятунок» родича чи товариша, зателефонуйте самій людині, про яку йдеться. Так ви збережете свої гроші.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp