Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Науковець УжНУ ввійшов до складу Наукової ради польського юридичного часопису «STUDIA z PRAWA WYZNANIOWEGO»

30 грудня 2015 р., 19:30

Ось таке досягнення нашого земляка.

На запрошення доктора права, професора Пьотра Станіша, головного редактора наукового часопису «STUDIA z PRAWA WYZNANIOWEGO», що видається факультетом права, канонічного права та адміністрації Люблінського католицького університету, до Наукової ради зазначеного видання ввійшов директор Науково-дослідного інституту державно-конфесійного права та державно-церковних відносин, заступник декана юридичного факультету з міжнародних зв’язків, доктор теології, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Білаш (Архімандрит Євфросин), пише Медіацентр УжНУ.

 

На сторінках журналу публікуються наукові дослідження, що стосуються правових аспектів релігійної свободи та відносин між державою та церквами (особливо католицької церкви) та інших релігійних організацій. Особлива увага приділяється польському державно-конфесійному праву.

Значна частина опублікованих досліджень також стосується проблематики державно-конфесійного права в Європейському союзі і міжнародного права у сфері захисту свободи думки, совісті і релігії. Крім наукових статей, у журналі також публікуються огляди досліджень і звіти про наукові конференції в сфері державно-конфесійного права.

Журнал є індексованим у таких базах:

The Central European Journal of Social Sciences and Humanities (CEJSH)Central and Eastern European Online Library (CEEOL)European Reference Index for the Humanities and the Social Sciences (ERIH PLUS)IndexCopernicus (IC Journals Master List)CEON Biblioteka Nauki (CEON)Нині членами Наукової ради часопису «STUDIA z PRAWA WYZNANIOWEGO» є 15 науковців, серед яких такі визначні фахівці державно-конфесійного та церковного права, як Луїс-Леон Крістіанс (Левенський католицький університет, Бельгія), Гаетано Дамаццо (Університет Барі, Італія), Антоні Дебінські (Люблінській католицький університет, Польща), Вацлав Урущак (Ягеллонський університет, Краків, Польща), Ігнац Антонін Грдіна (Карлів університет у Празі) та інші.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp