Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція - про жорстоко вбите та викинуте на смітник немовля

15 січня 2016 р., 21:32

Такі реалії не вкладаються у голові...

Народжену дитинку 41-річна породілля з Мукачева віддала родичу, щоб він викинув її на смітник…

Вчора, близько 15:00, до поліцейських надійшло повідомлення про те, що навул.Маргітича у м.Мукачеві у контейнері для побутового сміття виявлено мертве тіло немовляти.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що тіло немовляти до сміттєвого баку викинув 35-річний мукачівець, родич породіллі. Сама ж жінка наразі перебуває в Мукачівський лікарні.

Зі слів жінки, немовля народилось мертвим. О 5-ій годині ранку 14 січня, будучи вдома, вона самостійно народила дитину. Жінка розповіла, що була на шостому місяці вагітності. На обліку в медиків вона не перебувала. Мертве немовля горе-матір запакувала в пакет й попросила чоловікового брата, аби той виніс тіло на смітник.

Як встановили правоохоронці, жінка проживає в Мукачеві, безробітна, веде асоціальний спосіб життя. Вона є матір’ю трьох дітей, відносно яких її позбавлено батьківських прав. Чоловік наразі перебуває у в’язниці за скоєння грабежу. Сама ж породілля вже має умовну судимість за скоєння правопорушення передбаченого статтею 321 Кримінального кодексу України.

Тіло немовляти направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Триває комплекс заходів зі встановлення обставин смерті дитини.

Слідчим відділом Мукачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.









Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp