Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині мати залишила свою новонароджену дитину біля дороги

3 березня 2015 р., 12:26

Через відсутність змоги утримати дитину, невідома залишила її помирати... але з надією, що добрі люди знайдуть

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на узбіччі дороги в с.Горбок знайшли у дорожній сумці новонароджену дитину.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу підполковником міліції Мироном Черничком.

Як з′ясували правоохоронці, під ранок немовля знайшов випадковий перехожий, який зателефонував на «швидку». Дитинка знаходилась у дорожній сумці, була загорнута у ковдру й голосно плакала. Приблизно віком 4-5 днів. У сумці мати дитинки залишила записку, що не має можливості її прогодувати, однак просить не віддавати дитя до інтернату.

На період розшуку рідних та близьких дитина буде перебувати у лікарні м.Іршава.

Розшуком батьків немовляти займаються правоохоронці. За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці), яким передбачено обмеження або позбавлення волі на строк до двох років.

Шановні громадяни! Якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків та родичів дитини, просимо повідомити до Іршавського райвідділу міліції за тел.моб: 067-793-62-16, або на «102». Конфіденційність та анонімність гарантуємо.


Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp