Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Мукачева приїхала делегація з угорського міста Добош

16 січня 2016 р., 13:29

Обговорили багато актуальних питань

Вчора у міській раді відбулась зустріч з делегацією угорського міста Добош.

Міський голова міста Андрій Балога зустрівся з Балаж Палінкашне, заступником міського голови м. Добош, Дюлою Костолань, депутатом міської ради м. Добош, та представниками міста, - повідомили у Мукачівській міськраді.

{g}

Андрій Балога зауважив, що запрошення гостей з різних міст на фестиваль вже є традицією. Кожен з гостей ділиться між собою досвідом з виноробства, культурними цінностями та враженнями.

Звісно, присутні торкнулися питання співпраці, адже школи міста Мукачева вже мають досвід співпраці з освітніми закладами угорського міста Добош.

«Рада, що є співпраця між школам. Ми відкриті для посилення контактів з Мукачевом, - зазначила пані Балаж.

Андрій Балога розповів про суспільну проблему малого виробництва вина. Хоча, вона не суттєво заважає влаштовувати такі грандіозні фестивалі в нашому краї.

«Цього року ми очікуємо до 100 тисяч гостей на фестиваль «Червене вино», тому ми можемо популяризувати виноробство», - наголосив міський голова.

Представники Мукачева та Добоша дійшли до згоди, і пообіцяли найближчим часом підготувати двосторонні пропозиції для співпраці, у різних сферах діяльності.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp