Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті поліція виявила 60 повій

21 січня 2016 р., 15:41

Такі "улови" протягом року.

58 кримінальних проваджень у сфері суспільної моралі за 2015-й рік порушили на Закарпатті, повідомили у відділі по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполіції в області.

Найпоширеніші порушення у цій сфері – ввезення, виготовлення, збут творів, що містять ознаки порнографії. За такими випадками розпочато 39 проваджень, до суду направлено 21.

У дев’яти випадках провадження було розпочато за ознаками злочину, передбаченого ст. 300 КК України (ввезення, виготовлення, збут творів, що пропагують культ насильства). При цьому три таких випадки зареєстровували мукачівські правоохоронці, один – ужгородські.

За звідництво або створення місць для розпусти у 2015 році було розпочато 8 проваджень,до суду направлено 6 із них. А випадків сутенерства або втягнення в проституцію правоохоронці починали розслідувати тільки два, до суду ж направлено лише одне таке провадження.

За власне проституцію (ст. 1811 КУпАП) до адміністративної відповідальності притягнуті 60 осіб. Усі 60 поставлені на облік як повії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp