Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді змагалися силачі (ФОТО, ВІДЕО)

10 травня 2014 р., 12:20

«Ужгород-пауерфест» відбувся в місті вперше.

 

Учора в Ужгороді на спортивному майданчику кварталу Проспект Свободи-Капушанська-Бєлінського відбувся міський фестиваль з силових видів спорту з промовистою назвою «Ужгород-пауерфест». Подібний фестиваль у місті відбувся вперше і за словами представника співорганізаторів заходу, голови «ГО «Проспект» Євгена Прозора, так захопив учасників, що доведеться подібний формат змагань повторити або й зробити традиційним. 

До організації фестивалю силових видів спорту залучилися й інші громадські організації, спортивні клуби. Середи них і ГО «Самодопомога Закарпаття» й Ужгородська міська та Закарпатська обласна асоціації пауерліфтингу, й представники профільних управлінь міських органів влади, депутати й просто ентузіасти, чиє життя є спорт. 

 

На фізькультурному святі, яке тривало практично увесь день, понад 200 спортсменів змагалися у таких видах: спортворкаут, російський жим, пауерліфтинг, армліфтинг, гирьовий спорт, армрестлінг та перетягування канату. Цікавим є те, що у деяких видах змагань брали участь знані спортсмени, які у інших видах цього ж дня виступали суддями. 

Так, на майданчику була присутня зірка українського пауерліфтингу, чемпіонка світу серед юніорок Єлизавета Бан (Рижак). Її тренер, викладач кафедри фізичного виховання УжНУ, голова обласної федерації пауерліфтингу Андрій Федорішко зізнався, що не дуже радий тому, що його вихованка дала собі навантаження саме напередодні чемпіонату світу серед дорослих, для участі у якому за тиждень від’їжджає у Данію. Утім радіє, що «Ліза має стільки запалі і енергії». Сама є чемпіонка про майбутні важливі змагання не схотіла говорити, керуючись своїми принципами не загадувати наперед. Сьогоднішньому ж заходу пораділа і з запалом тягала канат навперебій зі здоровезними чоловіками-силачами. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp