Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Замість подарованих квітів ужгородським ветеранам пригнали автобус (ФОТО)

11 травня 2014 р., 14:26

Це таке невеличке спасибі за мирне небо над головою.

Активісти Західноукраїнської асоціації власників транзитних авто (ЗАВТРА) в Ужгороді вирішили по-своєму привітати ветеранів обласного центру Закарпаття. Для цього до Дня перемоги організували колишнім воякам пільговий автобус до термальних басейнів у Косино. 

- Спочатку ми планували на 9 травня організувати 5-10 наших автомобілістів з іноземними номерами аби безкоштовно довозити ветеранів на урочистості на Пагорбі слави в Ужгороді, — розповідає голова ГО «ЗАВТРА» Павло Білецький. - Однак, у обласній раді ветеранів нам повідомили, що через скасування масових заходів, більшість їхніх літніх колег залишиться вдома. Крім того, ми наштовхнулися на бюрократію Ужгородської міської ради, коли намагалися дізнатися списки ветеранів Великої вітчизняної війни, аби з ними безпосередньо зв’язатися. Нашого активіста просто почали ганяти кабінетами, у останньому з яких йому сказали, що такої інформації надати не можуть… Відтак голова ради Ветеранів Ужгорода Володимир Коваленко попросив активістів допомогти з довезенням 11 травня 26 членів міської ради ветеранів на термальні басейни Косина, що на Берегівщині. ГО «ЗАВТРА» пристала на таку пропозицію й організувала спільно з місцевим автоперевізником Олексієм Кулею пільговий автобус на 26 місць. 

- Це - невеличке наше «спасибі» вам за те, що свого часу відвоювали нашу нинішню свободу, — звернувся до голови міської ради Ветеранів Володимира Коваленка зам голови ГО «ЗАВТРА» Василь Марадик, проводжаючи з Ужгорода автобус із визволителями (на ФОТО).  
Прес-служба ГО "Завтра"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp