Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці змагатимуться у фіналі "Шкільної футзальної ліги України"

19 лютого 2016 р., 15:49

Переможці готуватимуться до змагання у Києві

У змаганнях беруть участь учні 5 класів (2004/2005 р.н.) загальноосвітніх шкіл. У фінальний обласний етап потрапили команди: Берегівського, Перечинського, Тячівського, Рахівського, Виноградівського, Великоберезнянського, Хустського, Мукачівського районів та м. Мукачева.

Команда-переможець обласного етапу візьме участь у Всеукраїнському фіналі «Шкільної футзальної ліги України», який відбудеться навесні у Києві, де протягом трьох днів визначаться призери та чемпіон сезону 2015/2016, а також володарі індивідуальних призів, - повідомляє ФФЗ.

Місце проведення: Ужгород, спорткомплекс «Юність», 2 зал.

Початок – 11:00.

Довідка: обласні змагання «Шкільна футзальна ліга України» проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футзалу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футзалом, виявлення здібних футзалістів, популяризації та розвитку футзалу.

Обласні змагання «Шкільна футзальна ліга України» проводяться в одній віковій групі – U-11.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp