Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець ховав у спальні майже 2 кілограми наркотиків та "муху" з пістолетами (Фото)

21 лютого 2016 р., 10:59

Чоловіку загрожує реальний термін у в’язниці

20 лютого в ході санкціонованого обшуку помешкання жителя с.Галоч правоохоронці знайшли два пневматичні пістолети «TROPER» та «FLOBER»4,5 мм., а також ручний гранатомет РПГ-22 («муха»). Окрім цього, 39-літній чоловік мав ще одне захоплення – заготовку та збут наркотиків.

Свій «скарб» -1 кг марихуани та 902 г амфетаміну власник тримав у спальні. «Скринькою Пандори» виявилася звичайна шухляда комп’ютерного столу. Саме там поліцейські знайшли поліетиленовий пакет з марихуаною, такий же пакунок та 3 півлітрові банки із амфетаміном.

Самого любителя зброї та «наркомагната» вдома не застали. 60-річний батько пояснив правоохоронцям, що товар належить його сину, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.



Наркотичні речовини та зброю поліцейські вилучили та відправили на дослідження в НДЕКЦ. Щодо необачного власника забороненого товару - вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.














Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp