Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У двох ужгородців вилучили зброю, патрони та наркотики

9 вересня 2016 р., 13:17

Все відправлено на експертизу

Учора ввечері на тел.102 поліції м.Ужгорода надійшов виклик на сімейну сварку. Ужгородець повідомив про те, що його син розпочав конфлікт.

За вказаною адресою в квартиру на вул.Легоцького прибула патрульна поліція. 68-річний батько вказав на свого 34-річного сина. Останній поводився агресивно: лаявся та хапав правоохоронців за формений одяг.

Поведінка чоловіка стала зрозуміла після того, як поліцейські знайшли в його кімнаті 15 грамів марихуани, а також пістолет (ймовірно травматичний). Зброю й наркотики вилучено й направлено на експертизу, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Уже в ніч на 9 вересня поліції попався ще один «зброяр». Близько 5-ї години ранку патрульний наряд зупинив на вулиці м.Ужгорода джип «БМВ» на чеських номерах. За кермом перебував 28-річний ужгородець. Водій поводив себе підозріло. Під час огляду салону поліцейські знайшли в бардачку пістолет із 5 набоями. Зброя, ймовірно, сигнальна. Її направлено на експертизу.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp