Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За отриманням субсидій звернулося понад 10 тисяч мукачівських родин

24 лютого 2016 р., 14:23

Про хід процедури розповіла Наталія Зотова.

Як триває в Мукачеві процес оформлення субсидій, про нововведення в галузі соціального захисту населення розповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Мукачівського міськвиконкому Наталія Зотова

Вона зазначила, що понад 10 тисяч мукачівців подали заявки на отримання субсидій. «З них ще не нараховано субсидій 1190 громадянам очікуємо відповіді – з податкової інспекції із газового господарства» - каже очільник управління.

У січні-лютому 705 мешканців подали заявки на отримання субсидій. Правильність поданих даних перевірять в податковій. «Так, можливий перерахунок субсидій – є можливість перевірити дані щодо банківських рахунків, вкладів та депозитів. Такі преценденти вже є. Але на мій погляд, держава мала попередити попередньо про це людей ще до призначення субсидій», - вважає Зотова.

Також вона констатує - система надання субсидій заплутана і несправедлива. «Доцільніше було б, щоби кошти отримували не приватні структури, а громадяни на свій рахунок. Цим самим ми б стимулювали людей до енергозбереження, і вони б вирішували для яких цілей використати надані державою субсидій – чи на опалення, чи для інших, можливо не менш важливих потреб».

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp