Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вчора ввечері в Ужгороді вирувало торнадо. Музичне

28 лютого 2016 р., 11:27

Нова концертна програма селиських «Гудаків» «Марамороське торнадо» припала до душі ужгородцям

Вчора, 27 лютого, у великому залі ректорату УжНУ відбувся довгоочікуваний концерт гурту «Гудаки» (Hudaki Village Band), який зібрав майже повний зал любителів автентичної музики. Колектив, що з 2001 року існує у майже незмінному складі, виступав на сценах багатьох європейських міст, проте на Закарпатті дає концерти нечасто.

Цього разу гурт представив свою нову програму «Марамороське торнадо». Шанувальники творчості «Гудаків» відразу підмітили незвичну манеру виконання та нові пісні, віртуозне виконання яких справді нагадувало музичне торнадо. Весь концерт музиканти зіграли на одному диханні, чим, безумовно, заслужили бурхливі оплески глядачів. Публіка не хотіла відпускати музикантів, тому гурт виконав «на біс» ще дві пісні зі старого репертуару. До слова, пісню «Білий динь» з колективом співав увесь зал стоячи, а дехто ще й підтанцьовуючи.

Доволі несподівано, але приємно для глядачів, гурт присвятив одну з пісень своїм трьом друзям, що зараз перебувають в Комі, – Олегу Сенцову, Геннадію Афанасьєву та Олександру Кольченку. Як відомо, усі троє є політичними в’язнями путінської Росії та відбувають покарання в колоніях суворого режиму.

Нагадаємо, що гурт «Гудаки» ще на початку грудня 2013 року їздив у Київ на Євромайдан та виступав перед «беркутом».



"Час Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp