Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія інтенсивно накопичує сили на Сході. Готується до наступу?

2 березня 2016 р., 12:21

Таку інформацію з посиланням на військову розвідку «Час Закарпаття» отримав від військовослужбовця ЗСУ

Сьогодні на електронну адресу редакції нашого сайту надійшов лист із проханням опублікувати свіжі дані військової розвідки про інтенсивне накопичення Росією техніки та особового складу, яке може свідчити про підготовку до наступу російсько-терористичних військ на передові позиції Збройних Сил України. Людина, що попросила поширити ці дані, представилася капітаном Андрієм Володимировичем Токарем, військовослужбовцем ЗСУ, який дислокується в секторі «М».

Ось про що йдеться в листі: «Розвідувальні структури ЗСУ в результаті ефективно проведеного комплексу завдань отримали інформацію, яка свідчить про високу інтенсивність підготовки та накопичення сил і засобів російсько-терористичних збройних формувань. В районі населених пунктів Дебальцеве і Вуглегірська сформована 7 ОМБР. Бригада скомплектована не тільки з бойовиків але і військовослужбовців Російської Федерації на пільгових умовах, а саме: грошове утримання отримують в РФ, термін служби нараховується як 1 до 3 (повний соціальний пакет із страхуванням, відпустками і т.і.).

Також відомо, що в даному районі здійснюється приховане нарощування чисельності різного озброєння і військової техніки, яке заборонено Мінськими домовленостями. У районах населених пунктів Дебальцеве, Вуглегірськ і Комуна на промислових територіях розміщені близько 25 танків, 6 САУ, 13 БМП, 13 Д30 артилерійських гармат, 8 Градів і Урагани.

Можливо, йде підготовка до наступу в даному напрямку на передові позиції підрозділів ЗСУ» -- повідомляє дописувач, який представився Андрієм Токарем.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp